3 gode råd til en sjov herreaften

Når det er tid til, at gutterne samles, er der en sjov herreaften i vente. Her er der ikke noget, der hedder kærester, koner eller børn, men mændene er for en gang skyld selv i fokus. Stemningen kan hurtigt blive lummer, og det er helt okay – endelig er tiden nemlig til det. Det kan være et fantastisk afbræk i den ellers rutineprægede hverdag at mødes med sine drengevenner, og herefter er man igen klar til rollen som far og ægtemand. Men hvad skal man lave til herreaftenen? Dette kan du læse mere om i denne artikel, hvor du får tre gode råd til en yderst sjov herreaften.

 

Prøv at tjene penge i 30 minutter

Når Nintendoen er slukket igen, er det tid til næste spil. Her sætter I 30 minutter af til at spille online spil med gevinster, hvorefter I finder ud af, hvor mange penge I kan få tjent. Alle disse penge skal indgå i herreaftenen enten i form af drinks, mad, oplevelser eller andet. I kan for eksempel spille spil, hvor der er bonus med freespins, da dette giver ekstra store vinderchancer. Så lad de næste 30 minutter gå med online spil og se, hvor mange penge I tjener til resten af aftenen.

 

Start med at spille Nintendo 

Der er ikke noget, der ryster flokken sammen, som et sjovt spil Nintendo. Her får man afprøvet sine evner, og konkurrenceevnen sættes på prøve. Det kan være ekstra sjovt at lave forskellige former for straffe til taberne og gevinster til vinderne. Dette kan være stort som småt: hvem der betaler maden, hvem der skal slås i numsen med et bælte, hvem der ikke må tale om sin kone hele aftenen, eller hvem der må bestemme resten af tiden. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og dette vil uden tvivl sparke en sjov aften i gang.

 

Musikquiz med vindertrofæ

I kan starte en sjov tradition, som virkelig binder jer sammen ved at indføre quizzer med vindertrofæ. Quizzerne kan variere fra gang til gang, men hver eneste quiz skal ende ud med, at vinderen får et vindertrofæ. Dette trofæ vil dermed gå på runde og vil være en sjov ting, som binder jer alle sammen. I kan for eksempel starte med en musikquiz, hvor kunstner, årgang og sangtitel skal gættes. I kan eventuelt få jeres partnere til at stå for selve quizzens spørgsmål, således alle kan være med, uden at nogen kan svarene på spørgsmålene.