3 grunde til at gaming er sundt for dig

Der findes mange fordomme om, at computerspil og det at ”game” er usundt for dig, men faktisk findes der er en masse fordele ved at spille foran skærmen. Så længe man har et fornuftigt forhold til computerspil, kan det faktisk give dig en helbredsmæssig fordel. Læs mere i guiden her og find ud af, hvorfor gaming faktisk er sundt.

 

Du bliver bedre til at tage beslutninger

Hvis du bare elsker at spille videospil, så vil du sikkert blive glad for at høre, at du faktisk bliver en hurtigere beslutningstager af at spille på din konsol.

 

Forskning har nemlig vist, at hvis man hyppigt spiller actionpræget videospil, gør det en bedre til at optage information, analysere og derefter komme med en løsning, som man så kan handle på.

 

Dette er ikke kun gavnligt for ens spilleevner, men også på arbejdspladsen eller i skolen, hvor der skal træffes beslutninger konstant. Du bliver altså derfor en mere effektiv kollega eller klassekammerat af at spille videospil, hvilket kan have en positiv indflydelse på dine præstationer.

Det gør dig mere social

Forskere fra bl.a. North Carolina State University har fundet ud af, at spil faktisk kan bringe folk tættere sammen. Ved diverse videospilkonkurrencer ville deltagere, udover at spille selv, se andre spille samt chatte, snakke og drikke med de andre deltagere.

 

Også derhjemme kan man hurtigt komme i kontakt med andre spillere fra hele verden bare ved at logge sig på online. Her har man mulighed for at møde nye og spændende mennesker, og man har også mulighed for at øve sine sproglige og skriftlige evner afhængigt af hvilket spil, man spiller. Hvis du mangler penge til onlinespil, så frygt ikke – lån penge online her

 

Mennesker er mere glade, når de er sociale, og på den måde bidrager computerspil altså til en sundere livsstil.

Det er med til at holde dig i bedre form

Der er selvfølgelig nogle computerspil, hvor det er mere oplagt at bevæge sig end andre, men hvis man bruger spillekonsoller såsom Wii Sport og Wii Fit kan det faktisk have samme effekt som at bruge et løbebånd på en lav hastighed, hvilket vil sige, at det er næsten som at dyrke motion.

 

Du kan på samme vis forbrænde flere kalorier, hvis du spiller et actionpræget eller uhyggeligt spil, hvor din puls er høj, end hvis du blot slappede af til et afsnit på Netflix.