Derfor er redningsvesten så vigtig

Der findes næsten utallige aktiviteter og hyggelige stunder, der hver især har havet som fællestræk og finder sted enten på eller under overfladen. Selvom vandet er helt fantastisk og sjovt at begå sig i, er det samtidigt vigtigt, at man kender havets styrke og alvoren deraf, så man ikke ender med at komme galt afsted. Her i Danmark er redningsveste påbudte, når man befinder sig i de danske farvande, hvor de skal fremstå godkendte og funktionelle. Få styr på sikkerheden og sikkerhedsvesten, så du er klar til blot at nyde tiden på vandet.

Husk redningsvesten og vigtigheden deraf

Uanset om du skal ud at nyde tiden ombord på båden, eller om du skal ud og dyrke en af de mange vandaktiviteter, er det vigtigt, at man er klædt godt på, og at man her husker redningsvesten og hvor vigtig den i det hele taget er. Hvis du står som bådejer, eller skal ud at sejle er påkrævet, at der er funktionelle redningsveste ombord til alle passagerer, og selvom at det ikke er påkrævet at den bæres under sejladsen, er det en anbefaling, der er værd at tage i betragtning. Befinder du dig derimod på havet med for eksempel et paddelbord eller en kajak, er det lovpligtigt, at du benytter dig af en redningsvest, hvor det kan lede til en bøde, hvis ikke det overholdes. Få fat på en oppustelig redningsvest så sikkerheden er i top – så du ikke skal fokusere på andet end at have det sjovt og nyde turen på vandet. 

Bliv klogere på de forskellige redningsveste, og find den helt rigtige til, når turen går ud på bølgen blå

Der findes flere forskellige former for redningsveste, og der kan derfor være en del, man kan have behov for at gøre sig klog på, inden at man udvælger den helt rigtige. En redningsvest kan for nogle måske også virke irriterende og forstyrrende med sin lettere store størrelse, som mange måske forbinder den med, men faktisk findes de fleste i et slankt design, så den er praktisk og bekvemt at have på, når du for eksempel befinder dig om bord på en båd. Du finder et udvalg af forskellige oppustelige redningsveste, hvor de fås både som automatisk eller manuel, altså hvor den som automatisk selv pustes op i kontakt med vand, og hvor den som manuelt skal udløses ved træk i en snor. Gå på udkig blandt udvalget af oppustelige veste og gør en turen ud på vandet tryg for dig!