Nintendo NES Classic Mini Edition

Kan du huske den gamle Nintendo NES? Ja – vi snakker om den, som blev introduceret i 1985. Det var den som mange af børnene i 80’erne voksede op med, sammen med de klassiske spil som Super Mario Bros, Pac-Man, Donkey Kong og The Legend of Zelda – alle som flere kan nikke genkendende til. Nu har Nintendo endnu engang præsteret at give lidt tilbage til den ældre generation, og Nintendo NES Classic Editionintroducere Nintendo NES Classic Mini Edition.

Den relancerede konsol med originalt styresystem indeholder 30 klassiske NES spil, som toppede hitlisterne tilbage i 80’erne. Det eneste du skal gøre er at sætte et HDMI-kabel i dit TV, som er forbundet med din Nintendo NES Classic Mini Edition.

NES Classic Controller – Spil sammen med din ven

Nintendo har selvfølgelig overvejet, at flere gerne vil mødes med deres gamle venner, og nyde at spille et gammelt og klassisk NES spil, som bl.a. Super Mario Bros. Derfor er det muligt at købe en ekstra NES Classic Controller til din Nintendo NES Classic. Denne ekstra controller kan købes på Coolshop, men bemærk at der kan være forlænget leveringstid, da disse er meget populære.Nintendo NES Classic

Den kan købes i Danmark fra d. 11/11/2016

Hvis du er på udkig efter en af disse fantastiske konsoller, så har Nintendo oplyst at de er tilgængelige fra d. 11 November 2016 og prisen vil ca. 1.020 DKK i Danmark.

Du kan købe Nintendo NES Classic Mini Edition på Amazon i England for 119 GBP (1.020 DKK). Bemærk: Der er ikke told, moms eller importafgifter ved køb af varer fra England.

Her følger der selvfølgelig de 30 spil med. Vær opmærksom på at der er lang leveringstid. Dette er pga. den enormt store efterspørgsel. Det er derfor en rigtig god idé at forudbestille dem, selvom leveringstiden måske er 1 – 2 måneder, da vi har set den være forlænget yderligere. Nintendo har meldt ud, at de er i gang med at producere endnu flere Nintendo NES Classic Mini Editions for at kunne møde den store efterspørgsel.

>> Gå til Nintendo NES Classic Mini på Amazon – Pris: 1.020 DKK // 119 GBP

Sådan sikrer du dig et eksemplar af Nintendo Classic Mini

Som du allerede er blevet introduceret for, er den nye Nintendo Classic Mini kun blevet produceret i et meget begrænset antal i første omgang.

Men hvad gør du så, hvis du har forelsket dig i denne konsol og vil sikre dig et eksemplar? Du kan gøre flere ting til, hvis du vil øge dine chancer for at få fat i ét af de få eksemplarer, der er landet (og lander) på det danske marked.

 1. Vent ikke med at bestille til i morgen – Er det vigtigt for dig at få fat i Nintendo Classic Mini, skal du slå til her og nu. Du kan som bekendt ikke købe enheden endnu, men du kan forudbestille den. Er du tidligt ude med din forudbestilling, vil du blive placeret højt på ventelisten. Venter du med at forudbestille, kan der gå meget lang tid, før du vil modtage den eftertragtede Nintendo NES Mini Edition.
 1. Forudbestil Nintendo NES Mini Edition hos flere forhandlere – Vil du øge dine chancer for at blive ejer af Nintendo NES Mini Edition inden for en overskuelig tidsramme, kan du forudbestille enheden hos flere forhandlere.

Det er ganske risikofrit at foretage flere forudbestillinger, da du altid kan annullere en eller flere forudbestillinger – eller alternativt sende enheden retur, hvis du allerede har fået fat i et eksemplar. Det er en realitet, at antallet af forudbestillinger kan variere markant fra forhandler til forhandler.

Kan jeg være sikker på at få fingrene i Nintendo Classic Mini, hvis jeg følger ovenstående tips? Nej, det kan du desværre ikke, men der er ingen tvivl om, at det vil øge dine chancer.

Disse spil får du med Nintendo NES Mini Edition

Du får alt i alt 30 spil med i prisen, når du bestiller Nintendo NES Mini Edition. De medfølgende spil består af nedenstående:

 1. Balloon Fight
 2. Zelda II: The Adventure of Link
 3. The Legend of Zelda
 4. Super Mario Bros
 5. Super Mario Bros 2
 6. Super Mario Bros 3
 7. Super C
 8. StarTropics
 9. Punch-Out!
 10. PAC-Man
 11. Ninja Gaiden
 12. Metroid
 13. Mega Man 2
 14. Mario Bros
 15. Kirby’s Adventure
 16. Kid Icarus
 17. Ice Climber
 18. Gradius
 19. Ghost’n Goblins
 20. Kid Icarus
 21. Galaga
 22. Final Fantasy
 23. Excitebike
 24. Mario
 25. Double Dragon II: The Revenge
 26. Donkey King
 27. Donkey King Jr.
 28. Castlevania
 29. Castlevania II: Simon’s Quest
 30. Bubble Bobble

Hvad end dit favoritspil er Mario Bros, Donkey King, Pac-Man eller et helt fjerde spil, så er du sikret mange underholdende timer. De medfølgende spil er tilegnet både piger og drenge i en bred aldersgruppe. Der er med andre ord ingen risiko for, at du kommer til at kede dig.

NES Classic Edition køb – Den perfekte gaveidé

NES Classic Edition er en pragtfulde gaveidé, som vil glæde enhver person, der er vokset op med den gamle Nintendo NES. Spiller man på NES Classic Edition, vil man automatisk komme til at tænke tilbage på en sjov og underholdende barndom, hvor fritiden blev brugt på at spille en verden af spil på diverse konsoller – bl.a. Nintendo NES.

Nintendo NES Mini Edition er en perfekt gaveidé til enhver lejlighed. Det kunne være en glimrende gaveidé til fødselsdag, jul eller jubilæum. Som menneske vokser man automatisk fra mange ting – men konsolspil er ikke en af tingene.

Skal man koble af fra en travl og hektisk hverdag, er der ikke noget mere befriende end at tænde for sin NES Classic Edition og begynde at spille et af de mange spil. Køb NES Classic Edition på nettet, hvis du vil finde den bedste pris og blive skrevet op på en venteliste.