Nintendo Wii U

Nintendo Wii U er den næste store spillekonsol fra Nintendo, og den omdefinerer, hvordan du kommer til at spille fra nu af. Med dens innovative nye Wii U GamePad controller vil den ikke blot introducere helt nye måder at spille på, den vil også fuldstændig ændre den måde, du spiller med vennerne på, såvel som den måde I nyder underholdningen på.

Nintendo Wii U
Her er den nye Nintendo Wii U, som kan bruges af børn og voksne i alle aldre

Innovativ GamePad Controller

Nintendo Wii U konsollens nye controller, Wii U GamePad’en, kan kobles trådløst og problemfrit til på konsollen og fjernsynet. Med indbygget berøringsskærm, bevægelsesstyring og alle de tilhørende knapper og kontrolstænger, transformerer Wii U Game Pad spilindustrien, idet den introducerer nye og bedre måder at spille på.

Med din Wii U GamePad kan handlingen nu flyde helt frit mellem GamePad’en og fjernsynet, og den vil åbne et nyt vindue til spilleverdener, der kan række uden for TV’et og omgive dig fuldstændigt. Dens intuitive og let anvendelige brugerflader betyder, at Wii U kan klare spil for alle i familien, fra de nyeste spil, der lige er noget for den mest ivrige gamer, til sjove og innovative nye spil, der er mest egnet for dem, der søger mere afslappede spilleoplevelser, som er lige til at gå til. Wii U er meget mere end spil med dens indbyggede trådløse opkobling, så du hurtigt og nemt kan komme online. Spillere med internetadgang via bredbånd vil finde nye måder, hvorpå de kan slutte sig til andre spillere over Internettet i Miiverse, kommunikere i realtid via video chat funktionen med andre venner og familier og tilgå nye spil, der kan downloades, og yderligere spilleindhold fra Nintendo eShoppen. Og Wii U GamePad controlleren sikrer, at du har det hele lige ved hånden.

Mere end nok hukommelse

Både det grundlæggende Nintendo Wii U system sæt på 8 GB og deluxe sættet på 32 GB har tilstrækkelig intern opbevaringsplads til at gemme data for et stort antal spil, der kan købes i butikkerne, og de understøtter et begrænset antal downloads gennem Nintendo eShop for Wii U.

Hvis du ønsker at downloade mere indhold, anbefaler vi en ekstern USB enhed med dedikeret strømforsyning, så du kan udvide opbevaringspladsen til Wii U software. Du kan få flere oplysninger ved at vælge et emne ovre til venstre.

Forbedret hardware

Nintendo har ikke bygget en konsol omkring ydedygtighed siden N64, og Wii U var tydeligvis designet til at blive solgt til en overkommelig pris, så den ville passe lige ind i den gennemsnitlige dagligstue og undgå, at Nintendo mistede penge på hardwaren – aldrig deres foretrukne forretningsmodel. Wii U er meget kompakt, meget stille og overraskende diskret, så meget, at når den står i TV skabet med andre konsoller og medie enheder, kan du nemt gå hen og glemme, at den er der.

Let og gennemført brugerflade

Nintendo fik en hel del kritik for Wii Us oprindeligt langsomme, faktisk gumpetunge firmware, men har udbygget og forbedret den ret dramatisk siden lanceringen. Nu booter Wii U hurtigt, og den tilbyder dig en startmenu på Game Pad’en så du kan hoppe lige ud i de spil eller programmer, du har brugt mest på det sidste. Der er funktioner, så du kan organisere spillene i mapper, mens du nu kan downloade spil, mens konsollen er på standby.

Massere af gode spil til Nintendo Wii U

Spil til Nintendo Wii U

Hvis du overvejer at købe en Wii U, skal du købe den for de spil, den allerede har. Mario Kart 8, Bayonetta 2, Super Mario 3D World, Super Mario Maker, The Wind Waker HD, Captain Toad: Treasure Tracker og Super Smash Bros. til Wii U er alle fantastiske og værdige ligemænd til næsten hvilken som helst titel, du kan nævne til PS4 og Xbox One (med nogle betydelige undtagelser, såsom The Witcher 3 eller MGS 5: The Phantom Pain).