Valg af bredbånd

Skal du skifte din bredbåndsforbindelse, og synes du, at det er en jungle at finde rundt i de mange muligheder af tilbud og udbydere? Så fortvivl ikke. Der er heldigvis hjælp at hente. Læs mere om det her.

Følg nogle simple råd

Næsten alle har brug for en bredbåndsforbindelse af en eller anden form, og det er efterhånden blevet så vigtigt, idet der online holdes styr på økonomi, arbejdes, tages kontakt til det offentlige og så videre. Derudover har internettet også en stor underholdningsfaktor, hvorfor det åbner op for uendelige muligheder at have en bredbåndsforbindelse.

 

Der kan være mange ting, som man skal tage stilling til, når man skal skifte sin bredbåndsforbindelse. Derfor får du her de vigtigste råd, som du bør forholde dig til ved et køb.

 

  • Oftest er det hastigheden, der fastsætter prisen. Det er denne, der afgør, hvor hurtigt du kan sende og modtage informationer på internettet. Dog vil man med selv de langsomme forbindelser ikke ofte støde på ventetid på ret mange hjemmesider.
  • Som privatperson vil du ifølge loven højest været bundet i seks måneder. Dog tilbyder nogle udbydere bredbånd uden binding, men så er der ofte nogle andre ydelser, som de kræver, at du optager – for eksempel TV.
  • Normalt følger alt det nødvendige udstyr med, når du foretager dit køb. Dog er det en god idé altid lige at tjekke, at det er tilfældet ved den enkelte udbyder.
  • Skal der komme en tekniker? Når du køber en ny bredbåndsforbindelse skal du ofte finde ud af, om der skal komme en tekniker ud og tilslutte den. Det er dog ikke så vanskeligt at gøre det selv.
  • Det anbefales, at der ligges vægt på både mindsteprisen og månedsprisen for det givne abonnement. Månedsprisen kan nemlig variere over tid, mens det kun er mindsteprisen, du altid kan regne med.

 

 

Lav altid en sammenligning

Det anbefales desuden at lave en sammenligning af bredbåndspriser, så du er sikret den bedste og billigste løsning på bredbånd for lige netop dig, din familie og de behov, som I har.