Det bedste bredbånd til gamere

Er du dedikeret gamer, så ved du også, hvor vigtig en god internethastighed er. Læs mere her, og se hvordan du finder det bedste bredbånd.

Hvad skal du kigge efter?

De fleste har en tilbøjelighed til kun at kigge på prisen, når de køber et abonnement på bredbånd. Prisen kan da også være afgørende. Men er du dedikeret gamer, så ved du, at der er andre kriterier, der kan være vigtige. Særligt hvis du er typen, der nyder at spille online. Der findes ikke noget værre end et spil, der lagger, mens man gamer. Undgå det ved at finde den bredbåndsløsning, der passer præcist til dine behov. Selv om du efterhånden kan få bredbånd overalt i Danmark, så kan du stadig ikke være sikker på, at alle udbydere tilbyder bredbånd, hvor du bor. Det bør være det første du tjekker.

Stabilitet, hastighed og latency

Mange har en tendens til at kigge mest på hastigheden, når de vælger bredbånd til gaming. Men faktisk kan du sagtens klare dig med en 20 mbit download forbindelse for at spille. Hastigheden spiller nemlig ikke så stor en rolle, som mange tror. Det vigtigste, når du gamer, er, at dit bredbånd er stabilt. Er det ikke det, bør du altid skifte forbindelse. Eller endda overveje at skifte til fibernet eller mobilt bredbånd. Er du seriøs gamer, er latency vigtig. Latency er den forsinkelse, der er, mellem at du trykker på knapperne, og at det online spil reagerer på det. Mange glemmer at kigge på dette, men for en gamer kan det mærkes, hvis forsinkelsen er for stor. En forsinkelse på under 30 ms er det optimale, mens en forsinkelse på mere end 90 ms ikke kan bruges. Du finder nemt den optimale bredbåndsløsning på en samlet liste på nettet. Se oversigten her.