De mange ting lydbøger kan bruges til

Lydbøger er helt fantastiske og er en dejlig måde at fordøje en masse information eller gode historier på. De kan bruges overalt og til mange forskellige funktioner. Her kan du læse lidt mere om hvornår du kan bruge lydbøgerne.

Når du er ude at gå tur

En dejlig gåtur er rigtig godt for de fleste, men mange af os kommer ikke afsted, fordi vi ofte ender med at småkede os. Vi er blevet så vant til konstant at være underholdt, at det kan være svært for os at træde et skridt tilbage og helt undgå at blive underholdt i den time eller to, det tager at gå den tur.

Men med gratis lydbøger hos lydbogreolen.dk kan du altid føle dig underholdt og kan endda få lyttet til en masse gode historier, imens du kommer lidt ud i den friske luft.

Tag eventuelt din hund med på de mange nye gåture, du kommer ud på. Det vil den elske dig for.

Når du træner

Du kan også med stor fordel benytte dig af dine lydbøger, når du træner. Dette er især rart, hvis du ikke er i gang med at skifte mellem en masse maskiner, men måske bare opholder dig på en cykel eller et løbebånd i en længere periode.

Brug generelt gerne dine lydbøger til tidspunkter, hvor du har mulighed for at slå hjernen til og fra, til den anden aktivitet du laver. Det vil sige, at du for eksempel ikke lige kan bruge lydbøger, når du er på holdtræning og skal koncentrere dig om, hvad instruktøren laver oppe foran i rummet.

Lydbøger er netop gode, når man træner, fordi at man er i gang med at røre sin krop, men sjældent bruger sin hjerne særligt meget. Meget af det er på rutine, og man kan derfor i stedet være optaget af den gode historie, man lytter til imens.